Η επιθυμία του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Ελ Κααμπί στο λιμάνι είναι γνωστή και οι συζητήσεις παραμονής για τον Μαροκινό συνεχίζονται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συζητά με τον Ελ Κααμπί, για την παραμονή του στο λιμάνι. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει μία πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο μπροστά του, καθώς θα αποχωρήσει για λίγο από τον «ερυθρόλευκο» Σύλλογο για να υπερασπιστεί τα χρώματα της εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα. Ωστόσο, αυτό δεν αλλοιώνει τις επαφές που υπάρχουν για την ανανέωση του με τους Πειραιώτες.

Σίγουρα η περίπτωση του Ελ Κααμπί μόνο εύκολη δεν είναι, με τον φορ του Ολυμπιακού να έχει προσεγγισθεί από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, τα οποία τον θέλουν δικό τους. Παρόλα αυτά, όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, περί αποχώρησης, ή παραμονής δεν ισχύουν, με τον ίδιο να θέλει να αποφασίσει μετά το Κόπα Άφρικα. Αυτό αυτόματα πάει να πει ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν, θα είναι μετά τις 10, με 15 Γενάρη.

«Μιλάει για Κενζέμπεκ ο Ολυμπιακός»
«Μιλάει για Κενζέμπεκ ο Ολυμπιακός»

 

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.