Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πολυαναμενόμενη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

Περίπου τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου, με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανένας από τους παράγοντες δεν έκανε δηλώσεις κατά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», αλλά λογικά θα πρέπει να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές.

Θυμίζουμε ότι τη συνάντηση κάλεσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών έλαβαν μέρος και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Ακόμη, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου.