Ο Ολυμπιακός, την ερχόμενη Κυριακή, αντιμετωπίζει την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για τη Super League, με τον κόσμο του Θρύλου να καλείται να δώσει το δικό της μήνυμα, γεμίζοντας το «Καραϊσκάκης» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για φέτος.

Ολοκληρώνεται η σεζόν σιγά σιγά, έμειναν τρεις αγώνες, αλλά ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας είναι την Κυριακή που μας έρχεται. Ο αντίπαλος είναι η ομάδα της Ξάνθης (14/4, 19:00). Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και η νίκη.

Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ πρέπει να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει το «παρών» στο «Καραϊσκάκης» και να μην αφήσει ούτε ένα εισιτήριο απούλητο.

Από σήμερα το πρωί, στις 10:00, ξεκίνησε η διάθεσή τους μέσω ίντερνετ, ενώ την Πέμπτη από τις 10:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πως ενδιαφέρονται εκτός από θετικά αποτελέσματα, να παίρνουν και τον κόσμο με το μέρος τους, παίζοντας μπαλάρα, βγάζοντας υγεία και θέαμα.

Μη ξεχνάει κανείς, πως πλέον για να δούμε τον Θρύλο στο σπίτι μας, θα κάνουμε τουλάχιστον ένα δίμηνο, με τρίμηνο. Άρα, ας αποχαιρετήσουμε τον ΝΑΟ μας, όπως αρμόζει… Με Sold out.