Όλα δείχνουν παραμονή Ποντένσε

Παρά το πρέσινγκ ευρωπαϊκών ομάδων, ο Ποντένσε θέλει να παραμείνει στους Ερυθρόλευκους


Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και ο Ντάνιελ Ποντένσε από την πλευρά του επιθυμεί να συνεχίσει στην πειραϊκή ομάδα. Πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του Πορτογάλου εξτρέμ Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει τις διασυνδέσεις και την ικανότητα να πετυχαίνει δύσκολες συμφωνίες.

Ωστόσο, ο Ποντένσε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Έκανε εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη έως τώρα στην καριέρα του (8 γκολ και 9 ασίστ σε 41 αγώνες), πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και λογικό είναι να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα, έπειτα απ΄ όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που του επέτρεψαν να φύγει ως ελεύθερος.

Η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας έχει προσφύγει στα δικαστήρια, αλλά στην πειραϊκή ΠΑΕ υποστηρίζουν πως είναι καλυμμένοι και θα δικαιωθούν. Γι΄ αυτό τον λόγο, άλλωστε, δεν κάθονται γύρω από το ίδιο τραπέζι με την Σπόρτινγκ, που πιέζει τους τελευταίους μήνες για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν δεν θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να προκύψει ζήτημα με τον Ποντένσε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν επιθυμούν να τον παραχωρήσουν, κι αν έπεφτε στο τραπέζι αυτό το θέμα κάποια στιγμή, δεν θα έμπαιναν σε οποιαδήποτε συζήτηση για λιγότερο από 18-20 εκατ. ευρώ.

Διάβασε επίσης