Οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού

Μια απο τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι η προώθηση παικτών από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Υπάρχουν αρκετά «χρυσά» παιδιά που ξεχωρίζουν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά είναι και ο Γιώργος Μαρίνος, για τον οποίον έχει σχηματίσει αρκετά καλή άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς, ζητώντας του να συμμετέχει στις προπονήσεις των «μεγάλων».

Πέρα από τον 19χρονο επιθετικό υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νέων που το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Δεν είναι λίγα τα ονόματα εκείνων που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Χρόνο συμμετοχής έχουν σημειώσει οι Βοΐλης, Ξενιτίδης, Μαρτίνης, Μπουλάρι, Πέιος και Νεοφυτίδης, με τους Κωστανάσιο και Φέκκα να βρίσκονται επίσης στη λίστα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να δείχνει εμπιστοσυνή στους νέους, μιας και θεωρείται ότι μπορεί στο μέλλον να σταθούν με αξιώσεις. Γι’αυτό τους δίνονται παιχνίδια και χρόνος συμμετοχής, με τον Βοΐλη να είναι εκείνος που έχει πάρει τις περισσότερες συμμετοχές.

Έχει γίνει αναφορά και για τους Πάρη Ντουμάνη και Νικήτα Νικόλη που ακολούθησαν μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Και οι δύο πήραν μια μικρή γεύση από τις απαιτήσεις, ωστόσο και οι δύο στάθηκαν άτυχοι μιας και τραυματίστηκαν σοβαρά στο παρελθόν.

Ο Ντουμάνης είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ενώ όσον αφορά τον αριστεροπόδαρο Νικολή αν και ξεκίνησε ως αριστερός μπακ πλέον έχει καθιερωθεί ας αμυντικός μέσος με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία.

Ένα τελευταίο όνομα από τις ακαδημίες είναι ο νεαρός Βασίλης Σουρλής. Είναι 17 ετών, ο μεσοεπιθετικός άρχισε την σεζόν από την ομάδα των Εφήβων και στην πορεία της «ανέβηκε» στους Νέους. Εντυπωσιακό είναι πως κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει, σκοράροντας μέχρι στιγμής 5 φορές.

Διάβασε επίσης