Με διαδικτυακά σεμινάρια θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης των ερυθρόλευκων ακαδημιών το διάστημα της καραντίνας του Νοεμβρίου.

Το δίκτυο των σχολών του Θρύλου ανακοίνωσε πλάνο δράσεων για τον μήνα Νοέμβριο το οποίο περιλαμβάνει διαδικτυακές συναντήσεις & σεμινάρια, εκπαιδευτικό υλικό για προπονητές & παιδιά. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πλάνο κοινωνικής ευθύνης του Δικτύου που θα ανακοινωθεί στα μέσα Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει αρκετές προωθητικές δράσεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ακαδημία του Ολυμπιακού:

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

”Παραμένουμε δίπλα στους συνεργάτες μας και σε όλα τα παιδιά τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Η εκπαίδευση συνεχίζεται και εκτός γηπέδων ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και υγιείς.”

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.