Οι προσθήκες που θα γίνουν τον Γενάρη… θα βοηθήσουν!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να ενισχυθεί, ώστε να καλυφθούν τα κενά που έχει.


Οι Πειραιώτες σίγουρα θα πάνε για ενίσχυση κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι το δεδομένο. Έχουν επισημάνει τα κενά τους, και όλα βέβαια θα παίξουν ρόλο και σύμφωνα με κάποιες παραμέτρους.

Σίγουρα, ξεκινάμε με τα μετόπισθεν και συγκεκριμένα τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς ο Χολέμπας δεν γίνεται να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του, ενώ και ο Βινάγκρε που βρίσκεται ως back-up δεν έχει πείσει. Βέβαιη θεωρείται η προσθήκη του Μπιόρκαν από την Μπόντο Γκλιμτ.

Μετέπειτα, θα εξαρτηθεί η επόμενη προσθήκη από την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν. Αν ο ίδιος ξεπεράσει πλήρως τον κορονοϊό και επανέλθει, ίσως γίνουν δεύτερες σκέψεις, όμως σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου για τον επαναπατρισμό του. Φυσικά και ο ίδιος ο Μήτρογλου θέλει σαν τρελός να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί πως έχει αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς» με τα «ερυθρόλευκα». Γουστάρει όσο τίποτα και την ομάδα…

Επιπλέον, ως προς τους επαναπατρισμούς έχει ακουστεί έντονα και το όνομα του Δημήτρη Σιόβα. Επίσης, ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο οποίος θέλει σαν τρελός να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σιόβας αναζητά επιστροφή στον Ολυμπιακό – Έγιναν οι πρώτες επαφές!

Τέλος, αναλόγως με την κατάσταση του Μπρούμα θα αποκτηθεί κι ένας εξτρέμ. Βέβαια, αν ο Μπρούμα καταφέρει και επανέλθει, ενδεχομένως απόκτηση να μη γίνει, όμως σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται δεδομένο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης