Η FlexCar υπέβαλε τους αθλητές του Ολυμπιακού σε προκλήσεις στο διαφημιστικό βίντεο για τη συνέχιση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Η FlexCar υπέβαλε τους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε ορισμένες προκλήσεις στο διαφημιστικό βίντεο που δημιούργησε για τη συνέχιση της απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας των 2 πλευρών που έχει ήδη ανακοινωθεί από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Όσα γράφει η εταιρεία αυτοκινήτων στη περιγραφή του βίντεο: «Οι αθλητές του Ολυμπιακού βγαίνουν εκτός γηπέδου για τρεις οδηγικές και όχι μόνο αναμετρήσεις.

Πώς θα αντιδράσουν όταν θα πρέπει να σουτάρουν μέσα από ένα κινούμενο αυτοκίνητο; Θα καταφέρουν να παρκάρουν με τα μάτια κλειστά; Πόσο γρήγορα θα βάλουν την ρεζέρβα;

Με ευέλικτα αντανακλαστικά και ανταγωνιστικό πνεύμα, οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρώτη θέση της FlexCar League.

Disclaimer: Οι ενέργειες στο βίντεο πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη επαγγελματιών και σε ελεγχόμενo περιβάλλον. Μην επιχειρήσετε να αντιγράψετε, να αναπαράγετε ή να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες!».