Η βδομάδα που διανύουμε έχει δύο αναμετρήσεις επί του Παναθηναϊκού. Η μία ήταν νικηφόρα και μάλιστα με... σκληρό κάρφωμα. Σειρά της... δεύτερης αύριο, για την Ευρωλίγκα. Με τον κόσμο του Θρύλου, να ζητά το 2/2 επί του ΠΕΛΑΤΗ.

Ο Ολυμπιακός, μες στη βδομάδα που διανύουμε, είχε δύο αναμετρήσεις επί του Παναθηναϊκού. Η μια αφορούσε το βόλεϊ Ανδρών κι η άλλη το μπάσκετ και το θεσμό της Ευρωλίγκας!

Βέβαια, ο κόσμος της ομάδας θα μείνει μακριά από αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς τα ματς γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων που τηρούνται. Όμως, ο κόσμος δεν παύει να θέλει τη νίκη σε κάθε ματς του Θρύλου. Ειδικά όταν αυτές γίνονται επί του… καλύτερου πελάτη!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε επί του «αιωνίου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού με 3-0 σετ, θέτοντας τις βάσεις για ένα ακόμη πρωτάθλημα και… ξεφτιλίζοντας με την απόδοσή του, τον ψευτοπρωταθλητή της περασμένης σεζόν.

Φυσικά, οι νίκες πρέπει να συνεχιστούν για το τμήμα αυτό.

Όπως βέβαια, θα πρέπει να συνεχιστούν οι νίκες επί του Παναθηναϊκού, στην αυριανή αναμέτρηση της Ευρωλίγκας. Άλλωστε, οι πράσινοι ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη επί του Θρύλου, μπας και… απαλύνει τον πόνο που έχουν φέτος στο θεσμό. Όμως, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβάλλεται να μη δώσει κανένα δικαίωμα. Βέβαια, πέραν της επιτακτικής νίκης για τη συνέχεια και την προσπάθεια των Πειραιωτών στο θεσμό, υπάρχει και το γόητρο στη μέση. Και σίγουρα, οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν, μέσα σε μια βδομάδα, να διπλασιάσουν τις επιτυχίες επί του Παναθηναϊκού.

Υπομονή λοιπόν…