Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το καλάθι της Ρίντ, εκθέτει ΚΕΔ και ΕΟΚ, που έλεγαν πως εκείνοι θα μπορούσαν να αποφασίσουν για την τύχη του πρώτου τελικού.

Η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, απέναντι στον ΠΑΟ. Με αυτόν τον τρόπο εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η ΚΕΔ και η ΕΟΚ.

Η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο μπορεί να απορρίφθηκε, αφού το ΑΣΕΑΔ δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης. Όμως, ο Ολυμπιακός απέδειξε πως πολύ σωστά έκανε την συγκεκριμένη κίνηση, καθώς με αυτόν τον τρόπο έβγαλε στη σέντρα την Ομοσπονδία αλλά και την επιτροπή διαιτησίας.

Διονυσία Αλεξανδρή: Μια γεννημένη πρωταθλήτρια! [vid]
Διονυσία Αλεξανδρή: Μια γεννημένη πρωταθλήτρια! [vid]

Εκτέθηκαν οι πάντες και κυρίως στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ, καθώς η σημερινή απόφαση απορρίπτει αρχικά τον ισχυρισμό της Ομοσπονδία και του ΠΑΟ, πως το ΑΣΕΑΔ είναι δήθεν αναρμόδιο όργανο στο να εκδικάζει προσφυγές κατά των αποφάσεων της επιτροπής διαιτησίας και της Ομοσπονδίας.

Το ΑΣΕΑΔ εκτιμά πως ο Ολυμπιακός δεν υπέστη αγωνιστική ζημιά, διότι κέρδισε με 15 πόντους τον αγώνα που επαναλήφθηκε απέναντι στον ΠΑΟ.

Επιπλέον, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δεν εξέτασε καν την προσφυγή του Ολυμπιακού στην ουσία της, για το αν δηλαδή το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο ή όχι. Με λίγα όλα ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! Ενώ το ΑΣΕΑΔ δεν εξέτασε καν τον λόγο που ο Ολυμπιακός έκανε την προσφυγή.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24