Οι κορυφαίοι «σερβιτόροι» του ελληνικού πρωταθλήματος είναι «ερυθρόλευκοι»

Με μία εμφατική νίκη ολοκλήρωσε την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 επί της ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», για την τελευταία και 30η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αν και δε κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια, επαιξεμε διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα!
Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα!

Οι Πειραιώτες είχαν και δύο ποδοσφαιριστές στους κορυφαίους πασέρ του πρωταθλήματος! Με αυτούς να είναι ο Κώστας Φορτούνης και ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης των ερυθρόλευκων ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, έχοντας 9 ασίστ, κερδίζοντας παράλληλα τον Πορτογάλο συμπαίκτη του, ο οποίος έδωσε 8 τελικές πάσες!

Να αναφερθεί, πως ο “Φορτού” βγήκε τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας 12 τέρματα. Έτσι, καταλαβαίνει κανείς, ότι ο αρχηγός συμμετείχε σε 21 γκολ του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.