Οι «ερυθρόλευκοι» δε σταματούν να ονειρεύονται…

Η πρόκριση ήρθε για τον Ολυμπιακό επί της Βικτόρια Πλζεν, αλλά οι φιλοδοξίες δε σταματούν σε αυτή.


Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τρίτης, πέτυχαν τον βασικό τους στόχο, παίρνοντας την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται αφενός σε ευρωπαϊκό όμιλο. Βέβαια, η νίκη επί των Τσέχων σήμαινε και συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και όχι συνέχεια στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στην Ευρώπη, το Europa League.

Όμως, αυτό είναι μία επιτυχία και τίποτα παραπάνω, για τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όπως λέει και ένα γνωστό άσμα, για την αρμάδα του Μαρτίνς, με τον ίδιο να ξέρει πως η πίεση θα αυξηθεί, διότι στόχος όλων είναι οι όμιλοι του Champions League. Η Μπασακσεχίρ, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, δεν είναι Πλζεν, όμως δεν είναι και κάνα φόβητρο που δεν μπορεί να περάσει ο Θρύλος. Σίγουρα, ένας σοβαρός Ολυμπιακός την περνάει, ειδικά στο «κολαστήριο» Καραϊσκάκης, αλλά σίγουρα θέλει πίστη στο πλάνο και σκληρή δουλειά έως τις αναμετρήσεις, για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι οι παίκτες. Ένα δείγμα γραφής… και δυναμικής πήραμε στο χτεσινό φιλικό επί της ΑΕΚ για την Τουρκική ομάδα.

Σίγουρα κομβικό ματς θα είναι αυτό στην Τουρκία, στις 7 Αυγούστου. Εκεί θα πρέπει ο Ολυμπιακός να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, να το παλέψει και να το κατακτήσει. Θέλει προσήλωση και δουλειά. Επί 90 λεπτά…

Στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης» οι παίκτες θα κάνουν τη δουλειά τους, το ίδιο και ο κόσμος. Σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί… το όνειρο στο Champions League συνεχίζεται.

Διάβασε επίσης