Σε μία αξιέπαινη και βαθιά συναισθηματική κίνηση προχώρησαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να επιβραβεύσει τους διεθνείς για την εξαιρετική πορεία και την άνοδο στην Α’ κατηγορία του Nations League, χορηγώντας τους ένα αξιόλογο πριμ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδας, σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, είχαν συνομιλία με την Ομοσπονδία και συναποφασίστηκε να δοθούν χρήματα από το πριμ και στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι Έλληνες διεθνείς μας κάνουν περήφανους: Δίνουν χρήματα του πριμ στην οικογένεια του Μπάλντοκ!
Οι Έλληνες διεθνείς μας κάνουν περήφανους: Δίνουν χρήματα του πριμ στην οικογένεια του Μπάλντοκ!

Πρόκειται για μία βαθιά συναισθηματική κίνηση, που αποδεικνύει ότι η Εθνική Ελλάδας είναι μία οικογένεια και το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικό, με τους διεθνείς να μην ξεχνούν τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24