Ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο. Και αν παίξει στη ρεβάνς όπως στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο, τότε η πρόκριση μπορεί να έρθει!

Για ένα ημίχρονο ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ! Η τακτική του Πέδρο Μαρτίνς απέδωσε. Το 3-4-3, με τους τρεις στόπερ (Σισέ, Μανωλά, Σωκράτη) τα δύο χαφ (Εμβιλά, Αγκιμπού) και την τριάδα μπροστά, έφερε τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού. Στην ανάπαυλα ο ηλεκτρονικός πίνακας έλεγε 0-1. Άψογο στήσιμο, το οποίο έφερε αποτέλεσμα. Για ένα χρονικό διάστημα βέβαια. Και ίσως όλα αυτά να φέρουν και την πρόκριση στο τέλος…

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο καλός, δέχθηκε τα δύο απανωτά τέρματα από την Αταλάντα στο 61′ και στο 63′ και ηττήθηκε με 2-1. Αλλά ξέρει τον τρόπο. Και μπορεί να τα καταφέρει.

Σε έξι βράδια από σήμερα (24/2, 19:45), θα παιχτεί η πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, στον ΝΑΟ. Όλα εκεί θα κριθούν. Μπροστά στον κόσμο μας. Με τους φιλάθλους μας, με ψυχή και με οδηγό το πρώτο ημίχρονο του Μπέργκαμο, ο Θρύλος μπορεί.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την αρμάδα του Μαρτίνς. Με υπομονή και πίστη στο πλάνο, δεν αποκλείεται να ζήσουμε στιγμές Λονδίνου. Στιγμές… Casa de Papel με τη Μίλαν. O Profesor των προκρίσεων, μπορεί να φέρει άλλη μία στο Λιμάνι…