Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δώσει προθεσμία στον Χασάν Μάρτιν. Δύσκολα να κινηθεί για παίκτη στο «3», με την εναλλακτική να είναι σε αυτή τη θέση...

Ο Χασάν Μάρτιν δεν είναι και στα πολύ καλύτερά του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Σίγουρα του έχει δώσει περιθώρια μήπως δεις κάποια βελτίωση.

Ο Χασάν Μάρτιν έχει ορισμένα παιχνίδια να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει. Εφόσον δεν το κάνει αυτό, τότε θα ψάξει για εναλλακτική λύση. Η θα πορευτεί με Κουίνσι Έισι σε αυτή τη θέση και Ζαν Σάρλ μπαλαντέρ, η θα πάει σε λύση έκτακτης ανάγκης με την απόκτηση ενός ψηλού.

Οι λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και πάλι είναι πρώτα του Τάρικ Μπλάκ, ενώ ακολουθεί και η επιλογή του Ισμαέλ Μπακό.

Φυσικά για τον πρώτο υπάρχουν ενδοιασμοί σχετικά με την αποδοτικότητά του εντός αποδυτηρίων. Μιλάμε για παίκτη που είναι οξύθυμος, αλλά πάρα πολύ ικανός.

 Και ο Μπλακ και ο Μπακό δεν αποκλείεται να απασχολήσουν και πάλι την ομάδα του Πειραιά, αν τελικά βγει ξανά στην αγορά. Το τονίζουμε αυτό, διότι δεν είναι σίγουρο, ενώ αν γίνει δεν αποκλείεται να προκύψει και η… έκπληξη.