Στην κολομβιανή έκδοση του «Forbes» φιλοξενήθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες που για τις επιχειρήσεις που διαθέτει αλλά και μελλοντικά του πλάνα.

Η ιστοσελίδα Forbes ασχολείται με την παγκόσμια οικονομία και τον πλούτο, αποτελώντας ίσως την πιο διαδεδομένη και έγκυρη πηγή γύρω από αυτά τα ζητήματα και στην Κολομβιανή της έκδοση λοιπόν, φιλοξένησε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που διαθέτει, αλλά και στα μελλοντικά του πλάνα αφού αποσυρθεί.

Συγκεκριμένα, με το πέρασμα των ετών έχει δημιουργήσει τρία δικά του… παιδιά. Διαθέτει πέντε καφεκοπτεία στην πατρίδα του, ένα brand με ανθρακούχο νερό, αλλά και με τροφές, οι οποίες παράγονται σε οικογενειακές φάρμες και με βιολογικές καλλιέργειες. Μελλοντικά όπως δήλωσε ο ίδιος σκοπεύει να παραμείνει κοντά στο άθλημα, όντας σε κάποιο διοικητικό πόστο. Μάλιστα αποκάλυψε πως διαθέτει πτυχίο Αθλητικής Διοίκησης…

Ολυμπιακός: Παντού είναι Πειραιάς και στην Αβάνα (pic)
Ολυμπιακός: Παντού είναι Πειραιάς και στην Αβάνα (pic)

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, δέος προκαλεί το συμβόλαιο που φαίνεται να υπάρχει σε ισχύ. Σύμφωνα λοιπόν με την «Forbes», ο Χάμες λαμβάνει 6 εκ., ποσό αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα! Ακόμη ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει το μέγεθος του συλλόγου, αλλά και την χαοτική διαφορά με τους ανταγωνιστές.

Το κείμενο γράφτηκε στην μητρική γλώσσα του Κολομβιανού και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

 

Η υπέροχη ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για το Youth Football Tournament (pic)
Η υπέροχη ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για το Youth Football Tournament (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24