Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίπλα στην Κ19 του Ολυμπιακού (pic)
O Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Νιόν, για να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια της Κ19 του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε μαζί με την ομάδα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη και έζησε από κοντά τη μεγαλύτερη διάκριση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα στον Θρύλο παντού! Έτσι, από την Τουρκία, ταξίδεψε, απευθείας, στη Νιόν της Ελβετίας και έζησε από κοντά και την πρόκριση της Κ19 στον τελικό του UEFA Youth League.
Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε μαζί με τους παίχτες την ομάδα αυτή την ιστορική πρόκριση!
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

@thrylos24.gr
Latest News
ΣΕΦ: Το σχέδιο για ένα ζωντανό αθλητικό οικοσύστημα 40 ετών
Στην Αθήνα ο Πέντερσεν για το νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό
Διπλό μέτωπο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Πέντερσεν για το δεξί άκρο
Παράταση για τους Έλληνες διαιτητές, κάμερες στο Κύπελλο
Ολυμπιακός: Οι προσωρινές έδρες μέχρι την επιστροφή στο ΣΕΦ
Ο Ζότα Σίλβα μένει στον Ολυμπιακό έως το 2029
Στο τραπέζι η αποχώρηση του Ζέλσον Μάρτινς για την Κράσνονταρ
READ MORE