Οι Ίβηρες επιβεβαιώνουν ότι ο Νίκολα Τσούμιτς θα γυρίσει στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει ευκαιρία στην προετοιμασία.

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, τον οποίο υπολογίζουν στον Ολυμπιακό και έχουν επενδύσει σε αυτόν είναι ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο νεαρός Σέρβος έχει παραχωρηθεί στη Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία έχει κάνει 23 συμμετοχές στη Segunda Division έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Οι Ισπανοί  αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει  ακόμα εννιά παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και πιθανότατα ένα για τα πλέι οφ. Η ομάδα του δίνει μάχη για να πάρει την άνοδο στη La Liga και ο Τσούμιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στον οποίο ποντάρουν πολλά.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το θέμα της ανόδου ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στον ισπανικό σύλλογο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάρει τον ποδοσφαιριστή πίσω. Αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι.

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν προτίθεται να κάνει χρήση της υψηλής οψιόν αγοράς που μπήκε κατά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Μία οψιόν που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά το ισπανικό κλαμπ δεν σκοπεύει να τα δώσει για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι Ίβηρες ο Νίκολα Τσούμιτς πέρασε μία μεγάλη περίοδο στην οποία προσπάθησε να προσαρμοστεί, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε σημαντικός για τη Χιχόν