Ο Τσικίνιο έχει αναλάβει να προσαρμόσει άμεσα τον Ντιόγκο Νασιμέντο στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Ο Ντιόγκο Νασιμέντο αποτέλεσε πριν από λίγες εβδομάδες την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού μετά από αυτές των Καμπελά και Σιπιόνι.

Ο Πορτογάλος μέσος ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό και χθες (19/7) πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους στο νικηφόρο φιλικό τεστ απέναντι στην Μπρέντα.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα
Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα

Ο 22χρονος μέσος διανύει τις πρώτες του μέρες στους ερυθρόλευκους και όπως είναι λογικό έχει αρχίσει να δημιουργεί τις δικές του παρέες εντός της ομάδας.

Κάπως έτσι με ένα που φαίνεται πως έχει… κολλήσει με το «καλησπέρα» λόγω φυσικά και καταγωγής είναι ο Τσικίνιο. Ο εκ των ηγετών του Ολυμπιακού έχει υπό την προστασία του τον Νασιμέντο θέλοντας να τον βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Κάτι που φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με αφορμή τα γενέθλια του Τσικίνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.