Ο Γερμανός, elite διαιτητής, Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο… γνώριμος Γερμανός διαιτητής, Τομπίας Στίλερ, θα είναι ο διαιτητής του αυριανού αγώνα του Θρύλου, στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γερμανός έχει διαιτητεύσει ακόμα τρεις φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ήταν ο διαιτητής του αγώνα ΟλυμπιακόςΑΕΚ 4-1 τον Φεβρουάριο του 2019 και έναν χρόνο αργότερα στο ΠΑΟΚΟλυμπιακός 0-1. Eπίσης την φετινή σεζόν είχε διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ, στο Βέλγιο.

Έχει σφυρίξει, επίσης, 3 φορές ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με πιο πρόσφατο, το παιχνίδι πριν από 10 μέρες στην ΟΠΑΠ Αρένα με τελικό σκορ 2-2. Ακόμα ήταν στο 1-1 τον Οκτώβριο του 2020 και στο 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Απρίλιο του 2023.

Βοηθοί του Στίλερ στον αυριανό αγώνα θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ και AVAR ο Σάσα Στέγκεμαν.