Ο Στέλιος Ποτηράκης τους έβγαλε για ακόμη μια φορά στη... σέντρα.

«Στη σέντρα με τον Ποτηράκη». Για ακόμη μια φορά η εκπομπή του Στέλιου Ποτηράκη εδώ στο THRYLOS24 έκανε πάταγο βγάζοντας τους πάντες στη σέντρα και κυρίως τα «πράσινα» φερέφωνα τα οποία προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Δείτε παρακάτω το σχόλιο του Στέλιου Ποτηράκη στην χθεσινή του εκπομπή αναφορικά με τον Λανουά, αλλά και την… υπομονή που κάνουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια με τις διαιτητικές πινελιές που συμβαίνουν.

Ο Κουμπαράκης τιμωρήθηκε για το πέναλτι στον Καμπελά
Ο Κουμπαράκης τιμωρήθηκε για το πέναλτι στον Καμπελά

«Και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό, οποίος ελέγχει απόλυτα και την ΕΠΟ και το Λανουά. Γι’ αυτό σε ένα παιχνίδι που είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τον Παναθηναϊκό, φέρανε αυτόν τον ποδοφύλακα, ο οποίος μόνο σούτ δεν βάρεσε. Μήπως καταφέρει να βγάλει κανένα γκολ Παναθηναϊκός για μείνει ζωντανός. Εμείς τώρα θες επειδή είμαστε Χορτασμένοι θες από ανωτερότητα, θες από πολυετή κυριαρχία, δε δίνουμε και τόση σημασία. Προσέξτε όμως, γιατί αυτοί είναι αδίστακτοι.

Είναι ψυχιατρικά διαταραγμένοι ορισμένοι, γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια. Κάνουν το άσπρο μαύρο. Δεν ντρέπονται καθόλου. Δηλαδή η απάντηση του συστήματος και η γραμμή που δόθηκε ήταν να μας πούνε για το πέναλτι του Παλάσιος για να μην τολμήσουν να πούνε ναι ρε μάγκες ήταν πέναλτι. Τι να κάνουμε; Φαίνεται. Αφού δεν έπιασε αυτή η γραμμή, το γυρίσανε στο δεν είναι πέναλτι, Δεν είναι πέναλτι ρε φίλε. Για τη φάση με τον Καλάμπρια δεν έχουν να πουν τίποτα. Δεν θεωρούν σπουδαία φάση ότι ο διαιτητής χωρίς λόγο μας πήρε ένα γκολ από τα χέρια έτσι με τη σφυρίχτρα του έπαιξε άμυνα διαιτητής.

Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Δεν έχουν να πούνε κάτι. Και όταν δεν έχουν να πούνε κάτι, περιμένουν όλοι αυτοί; Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού και το επόμενο πρώτο σφύριγμα που θα μπορούν να πούνε κάτι. Και τι βρήκαν τώρα; Τον Ταρέμι στον σκοτωμένο αστέρα, στον Ολυμπιακό, στη τελική φάση του κυπέλλου που τον χρησιμοποιήσαμε για να πάρουν χρόνο κάποιους ποδοσφαιριστές. Γκρεμίσαμε τον Ταρέμι και το θεωρούν αυτό σκάνδαλο. Και οι σοβαροί άνθρωποι που υπογράφουν και με το επώνυμό τους εστίασαν σε αυτή τη φάση και όχι στη φάση του πέναλτι και όχι στη φάση του Καλάμπρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thrylos24.gr (@thrylos24_.gr)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.