Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για την ενδεκάδα του αγώνα με την Φενέρ.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ξεκίνημα του αγώνα με την Φενέρ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Λίγο πολύ είναι ξεκάθαρα τα πράματα στις περισσότερες θέσεις και φαίνεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού να καταλήγει στο 4-3-3 που σημαίνει ότι η τριάδα στα χαφ δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δηλαδή ο Έσε με τον Τσικίνιο και δίπλα τους ο Όρτα που δείχνει να είναι έτοιμος. Έτσι ο Μασούρας θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ποντένσε και στο άλλο άκρο της επίθεσης ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης. Τι σημαίνουν όλα αυτά. Ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας τον τελευταίο καιρό θα καθίσει στον πάγκο δίπλα στον Μεντιλίμπαρ και θα μπει στο παιχνίδι στην διάρκεια του ματς.

Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες, αλλά και η λογική με βάση τα όσα είδαμε στο ματς της Λαμίας. Δηλαδή το γεγονός ότι ο Μεντιλίμπαρ τον κράτησε και στα ενενήντα λεπτά στο ματς. Αν είχε στο μυαλό του να τον ξεκινήσει και με την Φενέρ προφανώς και θα τον έκανε αλλαγή για να πάρει ανάσες.

Όπως έκανε και με τον Ελ Κααμπί, τον Μασούρα, τον Ρέτσο και τον Όρτα, αλλά και τον Ροντινέι. Η αλήθεια είναι ότι τον Μαυροβούνιο που βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα δεν είναι εύκολο να τον αφήσεις στο πάγκο, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι η τακτική έχει μεγάλη σημασία και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κερδίσει παίκτες στον άξονα με τρεξίματα και πίεση.