Ο Μάρτιν Σκρτελ έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό για να έχουν μια νέα επαφή και να συμφωνήσουν για το μέλλον του. Αναθερμάνθηκε η υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ για τον Ολυμπιακό. Μετά από 2-3 μέρες στις οποίες η υπόθεση φαινόταν να απομακρύνεται, ο Σλοβάκος έριξε γέφυρες προς την πλευρά των «ερυθρόλευκων». Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο […]

Ο Μάρτιν Σκρτελ έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό για να έχουν μια νέα επαφή και να συμφωνήσουν για το μέλλον του.

Αναθερμάνθηκε η υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ για τον Ολυμπιακό. Μετά από 2-3 μέρες στις οποίες η υπόθεση φαινόταν να απομακρύνεται, ο Σλοβάκος έριξε γέφυρες προς την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός φαινόταν να χάνεται για τον Ολυμπιακό, αλλά ο 34χρονος στόπερ έστειλε μήνυμα για νέα επαφή με τους Πειραιώτες.

Πάντως, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν καταλάβει πως ο Σκρτελ… παίζει παντού για να εξασφαλίσει το καλύτερο συμβόλαιο για τον εαυτό του και δεν είναι σίγουροι πως θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του την επόμενη εβδομάδα και θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερο το θέμα του κεντρικού αμυντικού.