Ο Ρούμπεν Σεμέδο πλήγωσε τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το… χειρότερο ντεμπούτο που θα μπορούσε για την Αλ Γκαράφα, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0 επί της Αλ Ντουχαϊλ.

Συγκεκριμένα η Αλ Γκαράφα ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Αλ Ντουχαΐλ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που αγωνίζεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού που είχε έρθει στην Ελλάδα κατόπιν θερμής εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς και πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Όσο για τον Σεμέδο, ενώ βρέθηκε στο βασικό σχήμα, εγκατέλειψε το ματς στο 17’ μόλις, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.