Η διοίκηση σε συνεργασία όπως πάντα με τον προπονητή μας, Ντέιβιντ Μπλάτ έχουν ξεκινήσει για το αύριο του Θρύλου, ασχέτως σε ποια διοργάνωση θα αγωνιζόμαστε. Κινήσεις καλές, ποιοτικές θα γίνουν, δυνατό όνομα θα έρθει και όσοι πέρυσι έκαναν «τουρισμό» θα αποχωρήσουν. Το Thrylos24.gr σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά και σας αναλύει όλα τα δεδομένα...

Το ραντεβού έγινε, ταύτιση απόψεων υπήρχε, ο προπονητής δεν πάει πουθενά (αν και κάποιοι πολύ θα το ήθελαν…) και πλέον οι μηχανές φουλάρουν για την ενίσχυση της ομάδας. Όλα λοιπόν μπαίνουν στη θέση τους με τις κινήσεις που θα γίνουν να πρόκειται αναμφισβήτητα για μεταγραφές από το πάνω ράφι. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο είναι ότι η front line μας δεν θα είναι σε καμία τον περιπτώσεων ίδια. Παίκτες σαφώς και θα αποχωρήσουν, ενώ ο Ελληνικός κορμός θα δυναμώσει εκ νέου.

Πέρυσι η ομάδα στήθηκε με πολλά στοιχήματα. Ας αναλύσουμε. Ρίσκαρε και δεν πήρε «5άρι», ενώ πήγε να γίνει με το ζόρι «5άρι» ο Ζακ ΛεΝτέι. Φυσικά αυτό ήταν αδύνατο να επιτευχθεί. Σε μία απαιτητική διοργάνωση παίκτης που την καλύτερή του χρονιά την ολοκλήρωσε ως power forward να σταθεί ως μπακ απ λύση του Σέρβου γίγαντα. Άρα η ομάδα έμεινε γυμνή στην θέση «5». Επόμενο στοίχημα ήταν η απόκτηση δύο «3αριών» Τίμα και Τουπάν με την περιφέρεια να μένει γυμνή αφού θέλαμε οπωσδήποτε έναν πολύ καλό χειριστή όπως ήταν ο Πιέρια Χένρι που ενώ ήταν κοντά να κλείσει σε εμάς εν τέλη χάλασε η μεταγραφή και μας πήγε ανάποδα τα πλάνα. Βρήκαμε τρία πολύ σοβαρά λάθη. Φυσικό είναι σε μία διοργάνωση όπως η Ευρωλίγκα ότι και το μισό μετράει.

Πάμε τώρα στα μεταγραφικά. Ο Τζέρεμι Έβανς είναι κοντά στο να κλείσει όπως ακούγεται. Είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα δώσει αλτικότητα και πολύτιμες βοήθειες στη θέση «4» και «5». Φυσικά πέρα ότι είναι ένας παίχτης που θα δώσει δύναμη μέσα στη ρακέτα έχει και το ελεύθερο σουτ κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Από κει και πέρα ακόμα μία λύση που «εξετάζεται» και είναι σε πρώιμο στάδιο είναι του Τζέιλεν Ρέινολντς. Παίκτης που είναι θωρηκτό μέσα στη ρακέτα και σε συνδυασμό με Έβανς και με παραμονή Μιλουτίνοφ η ρακέτα μας θα μασάει σίδερα. Χωρίς υπερβολές. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το όνομα που παίζει αλλά είναι το πιο προσιτό και φυσικά παίκτης με όρεξη να αναδειχθεί. Ακούγονται ακόμα για την συγκεκριμένη θέση τα ονόματα του Χάντερ και του του Χάινς ενώ από κοντά είναι και η περίπτωση του Κλίφ Αλεξάντερ της Μπάμπεργκ.

Στις υπόλοιπες θέσεις τώρα ο Κώστας Σλούκας είναι ο διακαής πόθος με τις πιθανότητες πάντα να είναι υπέρ μας. Εμείς λέμε ότι θα έρθει και ας πέσουμε έξω. Αυτη την εντύπωση έχουμε. Τώρα αυτό θα φανεί σίγουρα σε 10-15 μέρες ώστε να ολοκληρωθούν και αισίως τα play off του Τούρκικου πρωταθλήματος. Φυσικά εναλλακτικές υπάρχουν εάν ομη γένετο κάτι δεν πάει καλά. Περιπτώσεις υπάρχουν, όπως εκείνες του Ντιλεινί η του Άνταμς. Φυσικά από κοντά είναι και ο Τεόντοσιτς ο οποίος όσο δεν κλείνει κάπου, πάντα θα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων των «ερυθρολεύκων».

Από Ελλάδα τώρα δεδομένες θεωρούνται οι αποκτήσεις του Κόνιαρη και του Κακλαμανάκη και δεν θα είναι όμως οι μόνες. Στο κάδρο βρίσκεται και ο Καράμπελας, ενώ δεν πρέπει αν αποκλείουμε τις περιπτώσεις του Τάιλερ Ντόρσει και του Νάινζελ Μήτρου-Λόνγκ. Εκείνοι που απ ότι φαίνεται θα αποχωρήσουν είναι οι Μπόγρης, Αγραβάνης, ΛέΝτέι, ενώ για Μάντζαρη ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Μην διαγράφουμε τα ονόματα του Χρυσικόπουλου αλλά και του Όγκαστ για το Ελληνικό στοιχείο της ομάδας.