Ο Λορέντζο Πιρόλα δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Λορέντζο Πιρόλα δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Ιταλός στόπερ των Πειραιωτών ταλαιπωρείται εδώ και λίγο καιρό από ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως.

Ο Πιρόλα δίνει μάχη με τον χρόνο για Λεβερκούζεν
Ο Πιρόλα δίνει μάχη με τον χρόνο για Λεβερκούζεν

Έτσι, καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να είναι διαθέσιμος στο πρώτο ματς με τους Γερμανούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την άλλη Τετάρτη (18/02, 22:00).

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.