Ο Πέλκας έφαγε «3άρα»… και πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέλκας ζήτησε από τον Μαντί Καμαρά την φανέλα του και την πήρε. Αφού έφαγε την «3άρα» είπε να έχει και... δωράκι... ανάμνησης.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέλκας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Ωστόσο παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και πως είναι μία ομάδα πολύ πιο έμπειρη που κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που έγινε.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως ο Δημήτρης Πέλκας ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές και ο διεθνής άσος αναμνηστικό από το ματς τη φανέλα του.
Έφαγε «3άρα» και πήρε και δωράκι…
Latest News
Ολυμπιακός: Βραβεύτηκαν οι Προέδροι της ΚΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Μεντιλίμπαρ για Ολυμπιακό: «Ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ στην αθλητική μου ζωή»
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Να κυριαρχήσει και να πάρει τη νίκη
Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι: Νίκη για την… πρωτιά
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ο απόλυτος πρωτομάστορας, 2 χρόνια απόλυτης επιτυχίας
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς
Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
Oλυμπιακός: Ο πήχης είναι και θα είναι πάντα… ψηλά!
READ MORE