Ο Πέλκας έφαγε «3άρα»… και πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το τέλος του αγώνα ο Πέλκας ζήτησε από τον Μαντί Καμαρά την φανέλα του και την πήρε. Αφού έφαγε την «3άρα» είπε να έχει και... δωράκι... ανάμνησης.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέλκας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Ωστόσο παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και πως είναι μία ομάδα πολύ πιο έμπειρη που κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που έγινε.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως ο Δημήτρης Πέλκας ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές και ο διεθνής άσος αναμνηστικό από το ματς τη φανέλα του.
Έφαγε «3άρα» και πήρε και δωράκι…
Latest News
Fuel Pass 2026: Οδηγός «επιβίωσης» από το αυξημένο κόστος των καυσίμων – Ο «χάρτης» των επιδομάτων και οι δικαιούχοι
Παλαιό Φάληρο – Ολυμπιακός 72-81: Μεγάλη νίκη
Γκίλλας: «Ήμασταν πολύ πιο αποφασισμένοι»
Football Meets Data: Οι πιθανότητες για τον τίτλο
Ο κόσμος του Θρύλου έδωσε ρεσιτάλ στη Βαλένθια
Ολυμπιακός: Together We Fly – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Θρίλερ στο «Πηγάδι του Διαβόλου» στη Βουλιαγμένη: Ποιος είναι ο 34χρονος πιλότος που αγνοείται
Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
READ MORE