Βέβαια, αυτό από μόνο του είναι αστείο, αλλά πού να διαβάσετε και το ποσό το οποίο έδωσαν οι «πράσινοι» για τον Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «gunes.com» αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση για να αποκτήσει ως δανεικό τον Κώστα Μήτρογλου, τον παίκτη, ο οποίος τον έχει κατά..γαζώσει στο παρελθόν. Με όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Ο οποίος Μήτρογλου έχει ετήσιο συμβόλαιο περί τα 2.5 εκατ. το χρόνο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νταμπίζας πρότεινε στους Τούρκους να καλύψει ο ΠΑΟ το 1/5 του συμβολαίου του. Φυσικά, με τόσα λεφτά θα έπαιρνε και τα… ανάλογα του Μήτρογλου. Αυτά που τελικά και πήρε, δηλαδή ένα μεγαλοπρεπέστατο «άκυρο»! Ή μάλλον, άλλο ένα άκυρο από παίκτες. Ο Παναθηναϊκός, δυστυχώς για πολλούς, δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος όποιον παίκτη θέλει, τον φέρνει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει έναν ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ο οποίος όταν βάλει κάτι στόχο, το πετυχαίνει.

Εν ολίγοις, ο Μήτρογλου δε θα φορέσει ποτέ τα πράσινα. Άλλωστε, τα Τουρκικά ρεπορτάζ φημίζονται για την… ελάχιστη εγκυρότητα που τα διακρίνουν.