Ο Ισπανός winger μένει ελεύθερος και απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό την ώρα που οι συζητήσεις για Ονιεκούρου δείχνουν να ολοκληρώνονται...

Ο Τέγιο δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο μεταγραφικό… κάδρο για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τους Πρωταθλητές Ελλάδας και σε αυτή τη φάση αναμένεται να γίνει free agent.

Άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο και της Φιορεντίνα ο Κριστιάν Τέγιο είναι κυρίως εξτρέμ. Αποχωρεί από τη Μπέτις έχοντας χρονιά με 35 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Διεθνής με την Ισπανία έχει στην τροπαιοθήκη του τίτλους από την Ισπανία και φυσικά Πρωτάθλημα με τη Μπαρτσελόνα. Στα 30 του χρόνια με ύψος 1.78 μέτρα είναι ένας παίκτης που αρέσει εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό και άρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα το πλάνο για τον Χένρι Ονιεκούρου δεν έχει αλλάξει. Όλες οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την αποχώρησή του είτε με πώληση είτε με δανεισμό και ενώ οι τουρκικές ομάδες συνεχίζουν να τον θέλουν (κυρίως από εκεί υπάρχει ενδιαφέρον).