Έπειτα από πολλά χρόνια Ολυμπιακός και Nike δεν θα πορευτούν μαζί

Μετά από ένα κύκλο συζητήσεων με εταιρείες και εφόσον  ακυρώθηκε η συνεργασία  με την Under Armour ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία GSA για να τον ντύσει  την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του στην ερχόμενη σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα του Πειραιά δεν μένει μόνο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, αλλά έχει εστιάσει και σε εμπορικές/χορηγικές συμφωνίες ενόψει της νέας σεζόν.

Έπειτα από πολλά χρόνια Ολυμπιακός και Nike δεν θα πορευτούν μαζί, καθώς η συνεργασία τους έφτασε στο τέλος. Η εταιρεία που έφτασε κοντά σε συμφωνία ήταν η Under Armour, όμως χάλασε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο  Ολυμπιακος  βρήκε  την  εκλεκτή εταιρεία στην GSA. Η ελληνική εταιρεία ένδυσης ήταν χορηγός και της Εθνικής ομάδας,στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, δείχνοντας πως θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε η εν λόγω εταιρεία έντυσε και τον Ήφαιστο Λήμνου.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και η οριστική συμφωνία είναι κοντά, με τον Ολυμπιακό  να προχωρά  σε μια σημαντική αλλαγή σε θέμα χορηγίας.