Δεν χάνει ματς ο πρόεδρος και δείχνει συνεχώς με κάθε τρόπο την αγάπη που έχει για τον Ολυμπιακό!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει γιγαντώσει τα τελευταία χρόνια και κατακτά ό,τι υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ιδιαίτερα φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαρώσει τα πάντα, έχοντας μέχρι τώρα και μία ευρωπαϊκή κούπα στο βόλεϊ γυναικών, ενώ διεκδικεί και αυτήν στο πόλο ανδρών!

Η επιτυχία του Ερασιτέχνη έχει ονόματα και φυσικά ο ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει βοηθήσει ώστε να βγει από τη δύσκολη εποχή ο Ερασιτέχνης και να φτάσει σε αυτήν των επιτυχιών.

Από την άλλη ο άνθρωπος που ανέλαβε να «τρέξει» τον Ερασιτέχνη και να βάλει όλα τα πράγματα σε μία σειρά, είναι ο Μιχάλης Κουντούρης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι αυτός ο οποίος καθημερινά κάνει τα πάντα για τον Θρύλο, τον αγαπημένο του σύλλογο.

Το φοβερό είναι ότι δεν χάνει ματς του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ήταν στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά για την κούπα του πρωταθλήματος πόλο ανδρών και αμέσως έφυγε από το Παπαστράτειο για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου παρακολούθησε από κοντά τον ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα Πατρών!