Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Bild, ο Ολυμπιακός επιχείρησε να αποκτήσει τον Μπουνά Σαρ.

Ο δημοσιογράφος της Bild ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» στην αναζήτηση για την απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού έκαναν κρούση στην Μπάγερν Μονάχου για τον Μπουνά Σαρ. Τον 29χρονο Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Βαυαρούς τον Οκτώβριο του 2020 από τη Μαρσέιγ έναντι οχτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το tweet του Γερμανού δημοσιογράφου, εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρθηκαν για τον Σαρ και οι Μπεσίκτας και Λιλ.

Ωστόσο ο παίκτης αρνήθηκε κάθε κρούση που είχε για το μέλλον του, εκφράζοντας στη διοίκηση της Μπάγερν την επιθυμία του για παραμονή του στην ομάδα προκειμένου να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Γερμανίας.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24