«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση στον Οτούρου» (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ντάνιελ Οτούρου, η οποία αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ντάνιελ Οτούρου αποτελεί μια από τις πιο «καυτές» περιπτώσεις παικτών στη Euroleague, καθώς οι ψηλοί είναι δυσεύρετοι, με τον Ολυμπιακό να ασκεί πρέσινγκ στον πρώην σέντερ της Εφές, όπως αναφέρουν ισραηλινά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, με τα όσα αναφέρει στο «israelhayom» ο Τόμερ Γκιβάτι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφέρει στον Οτούρου διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο ύψους 2,08μ. σέντερ, κατέγραψε 8,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 32 συμμετοχές σε επίπεδο Εuroleague.
— Tomer Givati (@givati_tomer) June 27, 2025
Ο Οτούρου είχε συμφωνήσει με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, αμέσως μετά το τέλος της Euroleague, όμως η έκρυθμη κατάσταση τον έχει κάνει να μην θέλει να αγωνιστεί στο Ισραήλ και έτσι είναι και πάλι διαθέσιμος για τις ομάδες της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του, καθώς ψάχνει το backup του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Νιγιαριανό να μοιάζει το ιδανικό fit για τους Πειραιώτες.