Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 300 τίτλους στα ομαδικά σπορ, όμως ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει η κοινή παρουσία των διοικητικών ηγετών του στο Παπαστράτειο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη συμπλήρωση 300 τίτλων στα ομαδικά αθλήματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Θρύλος συνεχίζει να γράφει ιστορία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, όντας ενωμένος, ενιαίος και αδιαίρετος, στοιχείο που μαρτυρά και η παραπάνω φωτογραφία.

Ο λόγος φυσικά για την κοινή παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, του Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστου Μπαφέ και του διοικητικού ηγέτη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Η εικόνα αυτή είναι ισάξιας σημασίας με τους τίτλους που ο Θρύλος έχει κατακτήσει σε όλα τα χρόνια της ένδοξης ιστορίας του: Το γεγονός δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σε όλα του τα αθλήματα και είναι μια μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Η φωτογραφία αυτή λοιπόν παρακαταθήκη για το μέλλον και τρανό παράδειγμα των αμέτρητων τίτλων ούτε έχουν έρθει στον Πειραιά.