Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα ελπίζει στην προσθήκη του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα για να αυξηθούν οι ομάδες από 12 σε 14 και να παραμείνει και η ίδια..

Τις προηγούμενες μέρες είχε αναφερθεί πως σε περίπτωση που ενταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα, θα πραγματοποιηθεί αναδιάρθρωση. Δηλαδή, θα πραγματοποιήσει αύξηση των ομάδων από 12 σε 14.

Αυτό δεν «βολεύει» μόνο την ABA Liga αλλά και την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, η οποία αν και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά brand names της λίγκας, φέτος πάτωσε.. Επομένως, αν η ομάδα των «ερυθρόλευκων» εισαχθεί στη λίγκα, θα κρατήσει την Ολίμπια στις τάξεις της.

Συγκεκριμένα, η Ολίμπια θέλει τον Ολυμπιακό στις τάξεις της Αδριατικής και αυτό το αναφέρουν και Σλοβένικα δημοσιεύματα:

«Eπέκταση της Αδριατικής Λίγκα: Ο Ολυμπιακός επιμένει, η Ολίμπια ελπίζει.

Όλο και πιο πιθανό δείχνει το σενάριο να ενταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα. Αν τελικά αυτό συμβεί, θα σημάνει την επέκταση της Λίγκας από 12 σε 14 ομάδες. Τότε θα δημιουργεί μια σοβαρή πιθανότητα η Ολίμπια να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Αδριατικής.

Ο Ολυμπιακός είναι απογοητευμένος από τα γεγονότα στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό που στην αρχή έμοιαζε αδύνατο, τώρα πλέον είναι αρκετά πιθανό να συμβεί».