«Ο Ολυμπιακός είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φρανσίσκο» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισπανική εκπομπή αναφέρθηκε στο μέλλον του Σιλβέν Φρανσίσκο και έβαλε στην εξίσωση και τον Ολυμπιακό.
Τα σενάρια για τη μεταγραφολογία του Ολυμπιακού στη θέση του γκαρντ συνεχίζονται, με το όνομα του Σιλβέν Φρανσίσκο να παραμένει πάντα στο προσκήνιο ενόψει καλοκαιριού για τον Θρύλο.
Τι αναφέρουν στο «2 Collegas» για τον Φρανσίσκο
«Για μένα, η ομάδα που ταιριάζει περισσότερο είναι ο Ολυμπιακός. Έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση και έχει τεράστια ανάγκη στη θέση του πόιντ γκαρντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός δημοσιογράφος, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έχουν την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Ζαλγκίρις Κάουνας.
Επιπρόσθετα βάζουν στην κουβέντα και την Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητά έναν γκαρντ με τα δικά του χαρακτηριστικά, με το μόνο σίγουρο σύμφωνα με τους Ισπανούς να είναι πως ο Γάλλος γκαρντ θα βγει σε… δημοπρασία από τους Λιθουανούς το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2027.