Ακόμα πιο χαμηλά πόσο να πέσετε;

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στην ηγεσία του συλλόγου έχει απογειωθεί. Διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του.

Στην υψηλότερη θέση στην κατάταξη της UEFA το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο δε Ερασιτέχνης κατέκτησε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους σε μια σεζόν, σε πόλο Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών, αντίστοιχα.

Στο διάστημα από το 2011 έως και το 2018, ο Ολυμπιακός απογειώθηκε, ενώ ο ΠΑΟ συρρικνώθηκε! Πώς αποδεικνύεται αυτό; Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη κατέκτησε σε αυτό το διάστημα 70 τίτλους!

Αριθμοί που προκαλούν θαυμασμό, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα τι έκανε ο βασικός αντίπαλος; Ο ΠΑΟ, λοιπόν, πήρε μόλις τρεις τίτλους σε αυτό το διάστημα. Διαφορά 67 τροπαίων ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Ως το 2011 ο μεν Θρύλος είχε κατακτήσει 142 τίτλους, ο δε ΠΑΟ είχε 95. Η διαφορά τους ήταν 47 σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο και τον Ερασιτέχνη. Σε αυτά τα «χρυσά» χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του Θρύλου, οι τίτλοι που κατέκτησαν οι δύο σύλλογοι ήταν 70-3!

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον 212. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει 98. Η διαφορά των «ερυθρολεύκων» με τους «πράσινους» έχει εκτοξευτεί πλέον στους 114 τίτλους! Με τον Ολυμπιακό διαρκώς να γιγαντώνεται, με μεγαλώνει και να γράφει νέες σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.