Η Φενέρμπαχτσε είναι πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης, ωστόσο έμαθε ότι ο Μπιμπέροβιτς πάει στο NBA, κάτι που επηρεάζει την υπόθεση Γουόρντ.

Η Φενέρμπαχτσε είναι πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς στον χθεσινό εντυπωσιακό μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας επικράτησε δίκαια της Μονακό και κατέκτησε τη πολυπόθητη κούπα, ενώ λίγα μόλις λεπτά αργότερα προέκυψαν έγκυρα δημοσιεύματα και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τόσο ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς όσο και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις θα αποχωρήσουν από τη τουρκική ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους στο NBA, κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις γύρω από τη μετακίνηση του Τάισον Γουόρντ από τη Παρί στον Ολυμπιακό.

Για τον δεύτερο μπορεί ακόμη να μην είναι σίγουρο το πού ακριβώς θα υπογράψει, ωστόσο για τον πρώτο είναι δεδομένο το ενδιαφέρον των Μέμφις Γκρίζλις και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο σύλλογος στον οποίον θα καταλήξει προκειμένου να συνεχίσει τη καριέρα του και να κάνει πράξη το αμερικάνικο όνειρο.

«Στόχος του Ολυμπιακού ο Ταϊρίκ Τζόουνς»
«Στόχος του Ολυμπιακού ο Ταϊρίκ Τζόουνς»

Αυτό το γεγονός είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, αφού ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής των Γάλλων που έχουν στο στόχαστρο τους, βρίσκονταν στο μπλοκάκι της ίδιας αμερικανικής ομάδας που θα μεταβεί ο Τούρκος με ρίζες από τη Βοσνία αθλητής των καναρινιών, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να έρθει στο λιμάνι, αφού ο ανταγωνισμός περιορίζεται πάρα πολύ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24