Ο Βάσκος τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πλήρως ενημερωμένος για την υπόθεση Κωστούλα. Μάλιστα, έχει ήδη προνοήσει για την «επόμενη μέρα» στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Μπάμπη Κωστούλα και το έντονο ενδιαφέρον της Μπράιτον είναι ένα από τα πιο «καυτά» θέματα των ημερών στον Ολυμπιακό. Η αγγλική ομάδα φαίνεται αποφασισμένη να επανέλθει δυναμικά! Με μία πρόταση που φέρεται να φτάνει σε πολύ υψηλά οικονομικά επίπεδα για τον νεαρό Έλληνα άσο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως είναι λογικό, δεν είναι απλός παρατηρητής σε αυτό το θέμα. Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση! Ο ίδιος παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι απολύτως προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Ήξερε πως με την εξέλιξη του Κωστούλα, θα ερχόταν η στιγμή που θα «χτύπαγε» μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα την πόρτα.

Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!
Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Ολυμπιακός θα αιφνιδιαστεί…

Ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη σχεδιάσει το πώς θα καλυφθεί το πιθανό κενό. Φυσικά, έχει εναλλακτικές λύσεις και στόχους στο μεταγραφικό πλάνο. Δεν βασίζεται ποτέ σε έναν παίκτη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Άλλωστε, ο Ισπανός έχει αποδείξει ότι «βλέπει μπροστά». Με τον «πρωτομάστορα» του Θρύλου να αναδείξει ήδη παίκτες που πριν λίγους μήνες δεν ήταν στο προσκήνιο.

Το θέμα Κωστούλα θα έχει εξελίξεις σύντομα, αλλά ό,τι κι αν γίνει, ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος. Και με έναν προπονητή όπως ο Μεντιλίμπαρ, που έχει αποδείξει ότι ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις με ηρεμία και ορθό πλάνο, η μετάβαση δεν θα είναι πρόβλημα. Μάλιστα, μπορεί να φέρει και την επόμενη αποκάλυψη!

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24