Ο καλός καπετάνιος άλλωστε, στη φουρτούνα φαίνεται. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη και το μέγεθος της ζημιάς, όμως πλέον καλείται να βρει λύσεις, ώστε να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του, εντός των τειχών, δηλαδή του ρόστερ του.

Εύκολο κανείς δεν πιστεύει ότι είναι, διότι ο Φορτούνης αναμφισβήτητα πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη, αυτήν τη στιγμή, και μια απώλεια τέτοια, σίγουρα στοιχίζει, όμως, η Βικτόρια Πλζεν πλησιάζει και οφείλει να βρει λύση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επικρατέστερος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ώστε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Λογικό το σκεπτικό του ομολογουμένως.

Ο Γάλλος σταρ είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο αυτόν, αφού έχει προετοιμαστεί από την αρχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει τεράστια ποιότητα και προσωπικότητα, πράγματα που επιτακτικά χρειάζονται σε αυτήν τη θέση.

Βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας είναι η ηλικία του, καθώς είναι στα 35 του, όμως στην ανάγκη θα κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει, και θα αγωνιστεί όπου του πει ο προπονητής.

Τα ρίσκα είναι για τους δυνατούς και τους ισχυρούς. Ας δούμε λοιπόν, αρχής γενομένης από το φιλικό με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, τι θα παρουσιάσει στο χορτάρι του «Καραϊσκάκης» ο Πέδρο Μαρτίνς.