Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές με την Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει στο ματς της Κυριακής με την Λαμία, για την Super League Interwetten, εκτεταμένο ροτέισον. Ο ίδιος σκοπεύει να παρατάξει ενδεκάδα, ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει και της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το Europa League.

Στην ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης με την Λαμία αναμένεται να βρεθούν οι Ανδρούτσος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς και όπως όλα δείχνουν ο Χολέμπας, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη την Πέμπτη.

Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!
Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!

Το σίγουρο είναι πως θα δοθούν ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, να δείξουν τι αξίζουν, αλλά και να βγάλουν τα «κάστανα απ’ τη φωτιά» για τον Ολυμπιακό.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24