Με την απογευματινή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής με τα Γιάννενα.  Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις αλλαγές  στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας  σχέση με το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα […]

Με την απογευματινή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής με τα Γιάννενα.  Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τουλάχιστον τρεις με τέσσερις αλλαγές  στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας  σχέση με το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το αυριανό ματς.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων  και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, ενώ παράλληλα τονίζει στους παίκτες του την σημασία του αγώνα με τα Γιάννενα θέλοντας οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στην Σούπερ Λίγκα.