Ο Θοδωρής Μαραντίνης είδε την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» να τον συναντά και απάντησε για διάφορα ερωτήματα, ακόμη και πιο προσωπικά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είδε την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» να τον συναντά και απάντησε για διάφορα ερωτήματα, ακόμη και πιο προσωπικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία με τη σειρά της έδωσε τη δική της απάντηση.

Κωνσταντίνα Καπίρη: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», το απόλυτο «ερυθρόλευκο» hit! (vids)
Κωνσταντίνα Καπίρη: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», το απόλυτο «ερυθρόλευκο» hit! (vids)

«Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24