Ο νεαρός Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει αρκετά στην περίπτωση του Βραζιλιάνου νεαρού κεντρικού αμυντικού, Γκουστάβο Μάνσα τον οποίο και απέκτησε από την Φορταλέζα για 4,5 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά ο 22χρονος άσος στους πρώτους του μήνες στον Πειραιά δεν μπόρεσε να δείξει δείγματα του ταλέντου του… πληρώνοντας το γεγονός πως ακόμη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι αρκετά άγουρος και άπειρος.

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Έσε πριν τα πλέι οφ
Ολυμπιακός: Ανατροπή με Έσε πριν τα πλέι οφ

Κάπως έτσι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων να πάρουν την απόφαση να τον παραχωρήσουν με την μορφή του δανεισμού στην Ρίο Άβε, προκειμένου να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια του και να βγάλει πάνω στο χορτάρι την ποιότητα του.

Κάτω υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαιδόπουλου πλέον μετρά 7/7 ενενηντάλεπτα και μάλιστα έχει συμβάλλει σημαντικά στην αγωνιστική ανάκαμψη που παρουσιάζει η Ρίο Άβε με τρεις συνεχόμενες νίκες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως ο Μάνσα είναι έτοιμος το προσεχές καλοκαίρι να διεκδικήσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!