Πολλοί ζήτησαν φωτογραφία από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Λουίς Φελίπε Ρέινα, ο ισπανός χαντμπολίστας του Θρύλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να λείπει από την χτεσινή αναμέτρηση/φιέστα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Πανναξιακό, για τη Volleyleague Γυναικών. Ο ηγέτης του συλλόγου αρκετά συχνά στηρίζει εμπράκτως τα τμήματα του Θρύλου, δίνοντας το «παρών» στις αναμετρήσεις. Ο ίδιος χειροκροτήθηκε αρκετά από τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ άπαντες του ζητούσαν φωτογραφίες και… σέλφι. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν αρκετά ευδιάθετος και δε θέλησε να χαλάσει χατήρι σε κανέναν.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο χαντμπολίστας του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Λουίς Φελίπε Ρέινα, ή αλλιώς «Λουίσφε», ο οποίος ενώ βρίσκεται στον σύλλογο του Πειραιά, μπορεί να καταλάβει και να εκτιμήσει κάποια πράγματα, ζητώντας φωτογραφία δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν είναι απλά ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα και στην ηγεσία της, αλλά ο άνθρωπος που τη στηρίζει καθημερινά με κάθε τρόπο. Αυτό που ουσιαστικά εκτιμάει και ο κάθε ΓΑΥΡΟΣ από μας!