Σε καμπάνια της ΟΥΕΦΑ συμμετέχει ο Κριστιάν Καρεμπέ για την Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών και μεταφέρει το μήνυμά της.

Σε καμπάνια της ΟΥΕΦΑ συμμετέχει ο 53χρονος Γάλλος Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, για την Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών και μεταφέρει το μήνυμά της.

Ακολουθούν αναλυτικά όσα λέει ο θρύλος του ποδοσφαίρου στις δημοσιεύσεις που ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η αρμόδια αρχή: «Η Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών, που γιορτάζεται σήμερα 1η Μαρτίου, υπογραμμίζει πως μπορούμε όλοι να προωθήσουμε την ένταξη, τη συμπόνια, την ειρήνη και ένα κίνημα για θετική κοινωνική αλλαγή».

Ο Μικέλε Ούβα, διευθυντής κοινωνικής και περιβαλλοντικής Αειφορίας της ΟΥΕΦΑ, ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να δράσουμε για την άρση κάθε μορφής διακρίσεων στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι μια συλλογική προσπάθεια που απαιτεί τη συμμετοχή όλων στο άθλημα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η ισότητα και η ένταξη είναι ένα φυσικό μέρος όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων και πρέπει να προστατέψομε κάθε άτομο ώστε να αισθάνεται μέρος της ποδοσφαιρικής κοινότητας».