Σε καμπάνια της ΟΥΕΦΑ συμμετέχει ο Κριστιάν Καρεμπέ για την Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών και μεταφέρει το μήνυμά της.

Σε καμπάνια της ΟΥΕΦΑ συμμετέχει ο 53χρονος Γάλλος Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, για την Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών και μεταφέρει το μήνυμά της.

Ακολουθούν αναλυτικά όσα λέει ο θρύλος του ποδοσφαίρου στις δημοσιεύσεις που ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η αρμόδια αρχή: «Η Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων των Ηνωμένων Εθνών, που γιορτάζεται σήμερα 1η Μαρτίου, υπογραμμίζει πως μπορούμε όλοι να προωθήσουμε την ένταξη, τη συμπόνια, την ειρήνη και ένα κίνημα για θετική κοινωνική αλλαγή».

Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!
Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!

Ο Μικέλε Ούβα, διευθυντής κοινωνικής και περιβαλλοντικής Αειφορίας της ΟΥΕΦΑ, ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να δράσουμε για την άρση κάθε μορφής διακρίσεων στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι μια συλλογική προσπάθεια που απαιτεί τη συμμετοχή όλων στο άθλημα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η ισότητα και η ένταξη είναι ένα φυσικό μέρος όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων και πρέπει να προστατέψομε κάθε άτομο ώστε να αισθάνεται μέρος της ποδοσφαιρικής κοινότητας».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24