Η στάση των οπαδών του Θρύλου μετά την ήττα δείχνει το δρόμο για τη δύσκολη συνέχεια…

Το ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει ολοκληρωθεί. Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλές ευκαιρίες, 23 τον αριθμό, αλλά στο φινάλε ηττήθηκαν. Ο κόσμος στις εξέδρες, πάντως, χειροκρότησε την ομάδα. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι οπαδοί του Θρύλου δεν σταμάτησαν να δείχνουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στην ομάδα.

Σίγουρα η ήττα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν με τον τρόπο τους πώς αναγνώρισαν την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Είδαν πώς οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, πώς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πώς δημιουργούσαν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Η εικόνα της ομάδας είναι που ικανοποιεί τον κόσμο. Η νίκη είναι η ουσία, το αποτέλεσμα. Εάν οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ευστοχήσει σε ορισμένες από τις φάσεις που είχαν δημιουργήσει, θα μιλάγαμε για άλλο ματς. Με τα αν, όμως, δεν αλλάζει κάτι.

Ο κόσμος με τη στάση του έδειξε το δρόμο για τη δύσκολη συνέχεια. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, τη στηρίζει, την εμπιστεύεται! Κι αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος. Δίπλα στην ομάδα γιατί βλέπουν πώς η προσπάθεια ήταν ασταμάτητη, μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σίγουρα ο δρόμος για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα πρωταθλήματα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολος. Θα είναι δύσκολος. Αλλά το ζητούμενο είναι να μείνει η ομάδα με τον κόσμο ενωμένη, μια γροθιά για να διεκδικήσει το μεγάλο της στόχο, την κορυφή στην Ελλάδα.