Ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως δεν σταματά ώστε να κλείσει τυχών ανοιχτά μέτωπα, τα οποία έχει ανοιχτά. Ένα τέτοιο είναι και στην περίπτωση του Κάρμο.

Ο Κάρμο ήρθε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό και βρήκε μία οικογένεια, την οποία έψαχνε για να δείξει το τι αξίζει. Κατάφερε μέσα σε μόλις τέσερις μήνες να μπεί στη καρδιά του κόσμου των φίλων του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα έχει δηλώσει και τα δικά του… θέλω.

Ποια είναι αυτά; Σε συζητήσεις με την νέα διοίκηση πλέον της Πόρτο έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε εδώ βρήκε πάλι το χαμόγελό του, βρήκε πάλι την αξία του ως παίκτης, βρήκε τον σεβασμό που δεν είχε. Πράγματα πολύ σημαντικά για έναν αθλητή.

Δεν πάει πουθενά: Έρχεται ο μάνατζερ του Ελ Κααμπί και ανανεώνει!
Δεν πάει πουθενά: Έρχεται ο μάνατζερ του Ελ Κααμπί και ανανεώνει!

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Πόρτο και Ολυμπιακού. Είτε αυτό αφορά με τη νέα μορφή δανεισμού και νέα ρήτρα, πιο χαμηλή, είτε αφορά μία πρόταση συνιδιοκτησίας, ένα σενάριο που το έβαλε στο τραπέζι ο Ολυμπιακός, είτε κάποια άλλη φόρμουλα που θα σκεφτούν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Στόχος η παραμονή του, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις….

Επιθυμία σαφώς είναι η παραμονή του. Όπως γίνεται εύκολα αντιλληπτό, αυτό δεν μπορεί να γίνει με ένα ποσό στα 17.5 εκ. ευρώ. Αν δεν υπήρχαν άλλα ανοιχτά μέτωπα ίσως γινόταν κατευθείαν η τεράστια υπέρβαση, αλλά με Ποντένσε που ακόμα είναι ανοιχτή η υπόθεση, η με την υπόθεση του Όρτα, εύκολα καταλαβαίνεται ότι το ποσό είναι ένα αγκάθι.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει 8.5 εκ. ευρώ για το 50%, η να πάει σε νέο δανεισμό με μία ρήτρα στα 12.5 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι. Μία ρήτρα σε πιο φυσιολογικά πλαίσια, για την ομάδα του Πειραιά.

Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής, ενώ οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ καθοριστικές για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης. Το μόνο σίγουρο; Ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει σαν τρελός και δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει τόσο εύκολο.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24