Ο Ρεμί Καμπελά είχε γράψει ιστορία απέναντι στον ΠΑΟΚ το 2020, οδηγώντας σχεδόν μόνος του την Κράσνονταρ στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Ρεμί Καμπελά επιστρέφει απόψε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος μεσοεπιθετικός «πληγώνει» τον Δικέφαλο.

Πίσω στο 2020, ο τότε αστέρας της Κράσνονταρ είχε γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη σειρά των προκριματικών του Champions League. Στέλνοντας την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα εκτός ονείρου.

Εκτός αποστολής ο Στρεφέτσα για Τούμπα – Ο λόγος
Εκτός αποστολής ο Στρεφέτσα για Τούμπα – Ο λόγος

Στο πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία (22 Σεπτεμβρίου 2020), σε ένα άδειο στάδιο λόγω πανδημίας, ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει ιδανικά με γκολ του Πέλκα. Όμως ο Καμπελά είχε διαφορετικά σχέδια. Κέρδισε πέναλτι, το μετέτρεψε σε ισοφάριση και στη συνέχεια, με ασταμάτητη ενέργεια, οργάνωσε το παιχνίδι της Κράσνονταρ.

Στο 70’, μετά από ασίστ του Μάρκους Μπεργκ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η ρεβάνς στην Τούμπα ήταν ακόμα πιο δραματική. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, ισοφάρισε προσωρινά, όμως ο Καμπελά ξαναχτύπησε στο 78’, σβήνοντας κάθε ελπίδα. Το δικό του γκολ έκανε το 1-2. Χαρίζοντας στην Κράσνονταρ την είσοδο στους ομίλους και στον ίδιο τον τίτλο του… εφιάλτη της Τούμπας.

Σήμερα, ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να θυμίσει ξανά στους φίλους του ΠΑΟΚ πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Μεντιλίμπαρ, θα ψάξει να επαναλάβει την ιστορία, αυτή τη φορά με τα «ερυθρόλευκα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…